You are not connected. Please login or register

plot

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1 plot on Sat Mar 21, 2015 8:22 pm

beatris sophie evans

avatar
administrator | glacialis
administrator | glacialis
Dobrodošli  u Chinnith, Američki grad skriven od javnosti.
Ovo je grad u kojem oživljavaju bića iz legendi, mašte i noćnih mora.
Vijekovima, u ovom gradu žive custosi, scientiami, glacialisi, ignisi, physicusi i aquatici. Da bi opstali, podijeljeni su u frakcije u kojima žive sa svojom vrstom.
Grad je jedinstven i opasan. Na svakom koraku možete naići na zmaja, otrovne zmije ili morske nemani. Da bi zaštitili grad od neželjenih posjetitelja, scientiami i physicusi su na njega bacili čini, te onima koji ne žive tu, ako se približe gradu on djeluje kao velika provalija bez dna, a  svuda oko grada, izvan gustih šuma nalazi se živi pijesak kao najveća garancija da se gradu niko neće približiti.
Grad je podijeljen na 6 dijelova i u svakom dijelu živi po jedna frakcija. Godinama unazad, frakcije su se dogovorile da sruše sve kuće i u svakom dijelu sagrade velike zgrade u kojima će se nalaziti stanovi članova njihove frakcije, tako da kuće ne postoje više.
Sve frakcije žive u prividnom skladu, koji svakog trena može biti narušen. Poslije godina ratovanja sastavili su sporazum, obećavši da neće jedni druge međusobno ubijati i da će se čitavog života truditi da rade sve što mogu za dobrobit grada.
Zarad toga, custosi su se obavezali da štite ostale frakcije od svih opasnosti koje vrebaju, scientiami razvijaju formule koje pomažu unaprjeđivanju privrede i svega što je potrebno za što bolji život, dok je zadatak ostalih frakcija da održavaju mir.
Ipak, svaka frakcija misli da treba da vlada te je pitanje koliko će mir opstati prije nego što se neko pobuni i ponovo započne rat u kojem vjerovatno neće biti pobjednika.

Vidi profil korisnika

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]

Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu