You are not connected. Please login or register

parker, zoe alana

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1 parker, zoe alana on Mon Feb 23, 2015 12:32 am

zoe parker

avatar
au moderator | glacialis
au moderator | glacialis

parker, zoe a.
22 | spasilac na plaži | zoe cross

physical appearance

Kratak fizički opis: Vidi sliku pored.

***

personality

Kratak psihički opis: Zoe je vesela mlada devojka koja maksimalno koristi svaki trenutak. Dobra je sestra, još bolji prijatelj. Ume da čuva tajne i spremna je da pomogne, ali nije naivna i neće dopustiti da ljudi manipulišu njome. Nezavisna je, stabilna i inteligentna. Obožava svoju zemlju, more i surfovanje. Voli crnu čokoladu pa će vas posebno ceniti ukoliko joj poklonite istu.

***

history

Istorija lika: Zoe je rođena u Sydneyu, kao prvo i jedino dete Christiana i Lauren Parker. Odrasla je u porodičnoj kući u Bondiu. Njen otac je advokat, ali je njegova prva ljubav surfovanje – što je preneo i na malu Zoe. Još od malena ju je učio da surfuje, pa je njena ljubav prema ovom sportu sasvim opravdana. Mama joj je veterinar i bila je pomalo očajna saznavši da Zoe neće krenuti njenim stopama.

Zoe je odrasla rame uz rame sa Shannon Parker, dve godine starijom sestrom od strica koja je živela sa roditeljima u kući pored. Kada su odrasle, odlučile su da žive zajedno u kući koju su im ostavili baba i deda (sa tatine strane).
take me to the ocean.

Vidi profil korisnika

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]

Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu