You are not connected. Please login or register

levine, devon india

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1 levine, devon india on Sun Feb 22, 2015 10:43 pm

india devon levine

avatar
administrator | royal
administrator | royal
levine, d. indiadvadeset-dvije | udana | make up artist | lucy hale


physical appearance

Kratak fizički opis: popuni ukoliko se playby razlikuje od playby-a u glavnom delu foruma.
Ne razlikuje.


***

personality

Kratak psihički opis: India je osoba koja će napraviti sve za one koje voli, bez obzira koliko je to koštalo i koliko se jako mora potruditi da to ostvari, ona neće stati sve dok ne bude zadovoljna ishodom. Nikad neće otvoreno lagati, radje će izbjeći direktan odgovor na pitanje ili promijeniti temu nego smišljati laži. Izuzetno je otvorena i društvena te se može uklopiti u svako društvo, što joj dobro dođe na poslu. Ukoliko je netko povrijedi, u trenutku će se preobraziti u izrazito osvetoljubivu osobu te će napraviti sve da osobi koja ju je povrijedila vrati istom mjerom, ako ne i gore. Ukoliko nešto radi uvijek će dati sve od sebe da taj posao obavi kako treba i nikad ga neće ostaviti polovičnog. Voli mandarine, ljubičastu boju, snijeg, hladnoću, kišu. Ne voli Sunce, vrućinu, ljeto, fizički rad, noć. India je iskrena, otvorena, ustrajna, nesebična i druželjubiva, no istovremeno i cinična, tvrdoglava, osvetoljubiva i dekadentna, o ponašanju osobe s kojom razgovara ovisi koju će stranu Indie upoznati.

***

history

Istorija lika: India je najmlađe i jedino žensko dijete u obitelji Reyhall. Njezini roditelji nisu bili izrazito sretni kada je umjesto fakulteta kao nastavak školovanja odabrala tečaj za make up artista ali su se pomirili s njezinom odlukom. Nakon završetka tečaja India se zaposlila u salonu za ljepotu jednog poznatog lanca te su joj oni financirali sva daljnja doškolovavanja u struci za koja sama ne bi nikad mogla uštedjeti dovoljno novca. Ubrzo je njezin talent prepoznat te ju je šefica, zajedno s grupom u kojoj je bilo još pet članova poslala u Las Vegas gdje su imali zadaću našminkati sve cure koje su sudjelovale u modnoj reviji. Jedan dan prije nego što se morala vratiti kući u Austriju, India je upoznala Adama Levinea, te su se (najvjerojatnije pod utjecajem alkohola) nakon samo par sati poznanstva vjenčali. Sutradan ujutro, sada India Devon Levine, napustila je Los Angeles kao udana žena zato što nije mogla odgoditi let da bi se razvela, a nije ni znala kako bi ponovno pronašla svog novog muža da potpiše papir za razvod. Zajedno sa brakom stigli su problemi, njezina pošta je prestala stizati na njezinu adresu i počela stizati na Adamovu, no u pošti joj nisu htjeli reći njegovu adresu zbog zaštite podataka. Ne mogavši napraviti ništa povodom toga India je nastavila živjeti u Beču i raditi kao vizažistica, pomirivši se s tim da više nikad neće ugledati sve kataloge na koje je bila pretplaćena i svu poslovnu pošto koja joj je stizala.
Posao u Sydneyu, koji joj je ponudila šefica, je odmah prihvatila. Bio je bolji i plaćeniji od njenog trenutnog stoga nije puno razmišljala, spakirala je kofere, kupila avionsku kartu, i već sutradan je bila u Sydneyu.india devon levine: komentar modifikovan dana: Mon Feb 23, 2015 9:24 am; prepravljeno ukupno 1 puta

Vidi profil korisnika

2 Re: levine, devon india on Sun Feb 22, 2015 11:05 pm

shannon parker

avatar
administrator | aquatic
administrator | aquatic
Prijavljena! Od sada možeš kucati u alternativnom univerzumu! Prijavi se za kuću/stan Very Happy

Vidi profil korisnika

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]

Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu