You are not connected. Please login or register

pravila

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1 pravila on Tue Feb 17, 2015 11:06 pm

Guest


Gost
Pravila


1. Vređanje


Zabranjeno je vređanje po verskoj, nacionalnoj ili bilo kakvoj drugoj osnovi. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Svađe i prepirke oko toga su zabranjene. Postavljanje neprimernog sadržaja kažnjava se trajnim banom.


2. Spam poruke i pismo


Spamom se smatra svaki dupli ili besmisleni post. Pod duplim postom se smatraju postovi između kojih nije prošlo 24 časa. Potrebno je pisati latinicom. Zabranjeno je pisanje sh, ch.. ili bilo kakvih takozvanih 'debilizma' Ukoliko niste u mogućnosti koristiti š, đ, č, ć i ž pišite s, dj, c i z.
 
3. Reklamiranje i linkovi


Reklamiranje van podforuma namenjenim za to je strogo zabranjeno. Osobe koje budu reklamirale preko privatne poruke, biće oduzeto slanje istih na neograničeno.


4. Broj profila


Broj profila je neograničen. Ukoliko neki profil ne bude aktivan duže od dve nedelje, play by tog lika biće oduzet.


5. Avatar i potpis


Maksimalna veličina avatara je 150x200. Svi avatari veći od ove veličine biće obrisani, a članovi obavešteni.
Što se tiče potpisa, određena veličina ne postoji. Potpisi koji šire forum biće obrisani.


6. Alias


Alias je ime kojim vas svi drugi članovi zovu. Na svim Vašim profilima alias mora biti isti i bilo bi poželjno da se suzdržite pisanja inicijala ili gluposti (npr. "papagaj") u to polje, osim ako stvarno ne želite koristiti ime papagaj, ako ne želite upisati svoje ime jednostavno kao alias uzmite ime Vašeg glavnog lika. Članu se u grupnim temama obraćate isključivo njegovim aliasom (kako bi smo situacija "tko je pak to?" sveli na minimum).


7. OOC


Sve out of character rasprave koje želite održati preko postova u rpg dijelu, molimo - nemojte. Za razgovor imate privatne poruke, a rpg dio nije namjenjen da dvije osobe razgovaraju o vremenu da bi popunile kvotu riječi da mogu poslati post. Kratke poruke tipa "Oprosti što kasnim s postom."  su dozvoljene ali ih odvojiti od rpg posta, najbolje zagradama.


8. Postanje


Molimo da, ukoliko dva(ili više) likova već postaju u nekoj temi u kojoj vi želite početi postati, da sačekate da oni završe ili sami otvorite identičnu temu (s pt.2 u nazivu) koja će se, nakon što prva dva lika završe s postanjem, jednostavno spojiti s matičnom temom. Kada ste završili s postanjem u jednoj temi, molimo naznačite da ste završili na neki način (napišite 'kraj' ili slično), kako biste drugima dali do znanja da, ukoliko žele, mogu postati tamo.

*Pravila će se dopunjavati.

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]

Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu